CARITAS Arxiprestal (Azucena Molinos, treballadora social de Càritas Diocesana i referent de l ‘arxiprestat de Sant Andreu)

Benvolguts  Amics i Amigues de la Comunitat.

Primer de tot, donar-vos  les gràcies per tots els aliments que hem rebut al llarg d’aquests mesos a les parròquies i als estancs muntats a tal efecte , en els diferents punts del barri,per poder donar resposta als més necessitats.

Ha estat gràcies a tots vosaltres que heu volgut aportar aquest granet de sorra tan necessari en aquesta època de crisi, doncs aquest any ha hagut un augment de la demanda d’aliments als diferents servei d’acollida parroquial i pel contrari una forta disminució de la quantia de productes alimentaris provinents del Banc d’Aliments.

Fixeu-vos , l’any passat vam atendre unes 250 famílies entre les dues parròquies i aquest any hem superat les 300 famílies ateses al mes,  amb un promig de 3-4 membres per família.

Tots som conscients que aquesta crisi, ens ha afectat a tothom i malauradament a la població amb una situació de major vulnerabilitat,   però malgrat això,  la nostra comunitat  ha estat més solidaria que mai.

És per aquest motiu que vull agrair-vos  de part de la Comissió de Càritas Arxiprestal , formada per representants de les sis parròquies, el diaca, representant dels mossens i jo com treballadora social de Càritas Diocesana, referent de l’Arxiprestat de Sant Andreu,  el  vostre esforç  per la magnifica resposta  incondicional que heu mostrat vers  les crides parroquials.

Gràcies pel vostre donatiu, gràcies per la vostra aportació en espècie,  amb els quals hem pogut donar una millor resposta a la demanda explicita de la gent que en aquest  moment  ho necessita.

Com a Treballadora social que porta a terme l’acompanyament  parroquial  de l’arxiprestat des de gener de 2008, vull aprofitar l’ avinentesa per agrair el fort compromís social  dels voluntaris que participen en les accions parroquials de l’Arxiprestat:  acollides parroquials, aliments, robers, reforç s escolars, mòdul de cuina, tramats de vida, centre obert  CEL...etc, que amb el vostre  temps de dedicació i les ganes de plantejar-vos  nous reptes de futur  pel bé de la comunitat,  esteu fent una gran tasca social arxiprestal  que amb la vostra inquietud  compromesa la feu  viva i en marxa.

Escribir comentario

Comentarios: 0