Trobada de Pasqua a la parròquia de Sant Andreu de Palomar (Josep Castells i Anglada)

El passat diumenge 18 d´abril d´enguany a la nostra Parròquia vàrem portar a terme, la  “Trobada de Pàsqua”, en la que persones vincul.lades a la comunitat parroquial ens vem trobar per senzillament compartir i reflexionar sobre diferents aspectes que ens preocupen i afecten.

 

Es va començar la diada amb l´Eucaristía  per després un senzill vermut ens va servir per compartir en comunitat i d´una forma informal. Després un dinar col.lectiu  de germanor a on els participants van portar plats preparats de casa seva , postres, ..... , va donar pas a la tarda a on  vem tractar diferents temes.

 

El tema de la trobada era “Cristians de Sant Andreu compartiu  amb tothom l´Evangeli”.

 

Un membre de la comunitat va fer la presentació i motivació de la trobada i seguidament els participants es van dividir en cinc grups per tractar  els àmbits següents:

 

-       Persones implicades i interessades en el barri.

-       L´acolliment de persones que passen moments dificils.

-       La gent gran.

-       Fer camí amb les famílies joves.

-       Els joves i adults dels Moviments.

 

Una vegada finalitzat, els responsables dels diferents grups van exposar a tots els participants les conclusions a que habien arribat en una posada en comú.

 

Com les anteriors trobades, va ser una Diada de Pàsqua que ens va ajudar a tots a fer camí vers l´Evangeli, amb l´idea de que cal ser cristians i membres actius  que volem ser de la nostra Església.

Escribir comentario

Comentarios: 0